VIJF DAAGSE SERVANT-LEADERSHIP CURSUS

Om Purpose in de Practice te krijgen is (persoonlijk) leiderschap een zeer belangrijk startpunt. Met de doortastende en betekenisvolle aanpak van Daan Fousert en Carla de Ruiter gaan we veel van onze relaties helpen meer Impact te maken. We laten jullie heel graag kennis maken met deze leiderschapsfilosofie. En daar hebben we iets speciaals voor bedacht. We stellen voor om gezamenlijk aan de slag te gaan rond Purpose en Leadership. Het doet ons deugd jullie een zeer aantrekkelijk voorstel te mogen doen namens Daan en Carla.

Aanleiding

Purpose People Practice (PPP) vindt in Servant-Leadership Solutions een duurzame samenwerkingspartner op het gebied van leiderschap. PPP heeft als missie om betekenisvol ondernemen in Nederland grootschalig te ondersteunen en faciliteren. Daartoe willen wij samenwerken met jullie, of wel met ondernemende betekenis-mensen in grote en kleine organisaties. Jullie vertegenwoordigen bovenal de praktijk van onze gezamenlijke missie. Wij menen dat het voor ons allen belangrijk is dat we een goed fundament hebben vanuit de leiderschapsfilosofie van Servant-Leadership, omdat deze naadloos aansluit bij de essentie van betekenisvol ondernemen. Deze leiderschapsstijl borgt zelfleiderschap en autonomie.

Waarom Servant-Leadership?

Voortdurende ontwikkeling en verantwoordelijkheid van mensen zijn de basis van zelfvertrouwen. Deze kwaliteiten geven meerwaarde, zijn verrijkend, zingevend en een hoopvolle belofte voor de toekomst. Servant-Leadership Solutions helpt bij het scheppen van een bedrijfscultuur waarin succes bereikt wordt door mensen te ontwikkelen naar zelf-leiderschap en eigenaarschap en hen ruimte te geven voor eigen initiatief, zich te ontwikkelen en hen in staat te stellen van betekenis te zijn. Wij begeleiden individuen en organisaties bij de realisatie van hun doelen. Servant-Leadership is een ‘filosofie van zijn en doen’ waarbij de leider dienend is aan de groei van anderen, de organisatie en zichzelf. Daarmee draagt deze filosofie bij aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving als geheel. Servant-Leadership helpt bij het scheppen van een bedrijfscultuur met een gezonde mix van hiërarchie en zelfsturing.

Inhoudelijk voorstel:

We laten jullie heel graag kennis maken met Daan, Carla en hun filosofie en daar hebben we iets speciaals voor bedacht. We stellen voor gezamenlijk, als PPP vrienden, een 5- daagse training te volgen met de frequentie van 1 dag per maand. In deze trainingen worden de deelnemers opgeleid om hun eigen organisatie effectief te (bege)leiden bij duurzame transities waarbij de professionals de ruimte krijgen voor eigen initiatief en (zelf)leiderschap. Als deelnemers ondergaan we dan zelf hoe dit proces verloopt.
De deelnemers maken kennis met alle aspecten van Servant-Leadership en krijgen inzicht in en toegang tot de tools die wij daarvoor, op individueel- en organisatieniveau gebruiken.

Wat bereik je met deze 5- daagse opleiding?

  • Je maakt kennis met alle Servant-Leadership karakteristieken en gedragskenmerken en weet hoe je ermee kunt werken;
  • Je ontdekt vanuit een actieve reflectie vanuit jezelf en anderen wie je bent en wat je drijft; 
  • Je bent in staat om individuen en organisaties te begeleiden vanuit de filosofie van Servant-Leadership;
  • Je hebt je een Servant-Leadership instrumentarium eigen gemaakt dat je kunt inzetten bij je trainingen en adviezen voor organisaties;
  • Je weet hoe je een Organisatie Beleving Inventarisatie (OBI) uitvoert waardoor je effectief een dwarsdoorsnede van een bedrijfscultuur in kaart kunt brengen;
  • Je vergroot je werkveld als leidinggevende/ projectleider / trainer en/of organisatieadviseur;
  • Je kunt de Cultuur-en Leiderschapscyclus toepassen zodat je de onderliggende oorzaken van bedrijfsstagnaties gedegen in kaart brengt en kunt bouwen aan gezonde, succesvolle en duurzame organisaties.

Investering:

Om de samenwerking te vieren en gezamenlijk te ervaren, kunnen we deze training voor 15 deelnemers organiseren tegen een prachtig tarief. Daarom zullen Daan en Carla deze leergang zelf geven. Uw bijdrage als PPP-ambassadeur bedraagt slechts 1.975,00 (excl. BTW). De training kost regulier ca. 4.750,- p.p. We hopen op voldoende animo en deelnemers, waarmee we tevens samen een belangrijk fundament kunnen leggen aan ons beoogde, gezamenlijke Purpose Netwerk.

Benodigde materialen (inbegrepen):
– Boek “nooit meer de Baas", Daan Fousert
– Boek “Dienend Leiderschap, dát werkt", Daan Fousert
– Werkmap
– Notitieboek
– Werkmaterialen / Sheets
– Overige

Data en Locatie:
– De cursussen zijn gepland op de vrijdagen 11 oktober 2019, 22 november 2019, 17 januari 2020, 7 februari 2020 en 6 maart 2020 en zullen rond Utrecht georganiseerd worden.

Nadere informatie:

Bekijk deze pagina op de Servant Leadership website.

Voor inhoudelijke informatie graag een mail sturen naar carla@servant-leadershipsolutions.nl

Voor organisatorische informatie en aanmelden graag een mail sturen naar office@purposepeoplepractice.nl

Bovenkant