Renzo.

Ik geloof dat iedereen een voorsprong heeft op de arbeidsmarkt. Social Return is creeren van werk voor gemotiveerde medewerkers die niet in de standaard hokjes passen. Voor Purpose People Practice zet Renzo zich in als:

Spreker

Mijn carriere ging van Gordon Gekko naar Al Gore heeft ooit iemand gezegd en dat klopt wel. Van puur kapitalisme naar sociaal ondernemen en toch was de lijn heel dun. Hoe het is gelopen deel ik graag.

Adviseur

Ondernemen is niet te leren helaas maar door te doen en veel fouten te maken. Je fouten overleven en benutten als nieuwe kansen is een hele toer maar wel het leukste wat er is. Deel graag mijn fouten maar ben terughoudend in te vertellen hoe het moet wel hoe ik er naar kijk.

Lesgeven

Voor iemand die 4 middelbare heeft bezocht is lesgeven misschien niet het meest voor de hand liggende echter mijn enthousiasme overbrengen over mensen met een voorsprong op de arbeidsmarkt deel ik graag.

GreenFox

GreenFox is in 2009 opgericht door Renzo Deurloo, Henk Klip en Martijn Hunteler. Door de diversiteit in werkzaamheden is GreenFox in 2016 gesplitst en is Renzo Deurloo verder gegaan met GreenFox Social Return. GreenFox Social Return vervult social return verplichtingen in voor derden. Ons doel is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden tot specialist. Onze specialisten detacheren wij bij reguliere bedrijven zoals Strukton, ABN AMRO, BAM, ENGIE, etc. Detacheren geeft onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze specialisten te ervaren. Begeleiding, werving, selectie en opleiding gebeurt door GreenFox.

Gedurende deze periode begeleiden wij ze maar bieden ze ook de kans om, op onze kosten, een studie op te pakken. Een baan bij GreenFox Social Return moet het begin zijn van een mooie toekomst. Wij werken landelijk en zijn voorkeursleverancier in onder andere Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Contact?

Stuur mij een bericht

    Bovenkant