VIDEOSNACKS

Video’s zijn hot en die markt groeit alleen maar. Daarmee neemt de vraag naar goede video-editors ook toe. Met dit gegeven ontwikkelde Jane een concept, waarbij ze jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen biedt. Om dit voor elkaar te krijgen zocht ze de samenwerking met MEO Werkt. Een organisatie die deze jongeren begeleidt naar passend werk door talenten te ontwikkelen en werkgevers te ondersteunen.

Website

PURPOSE PEOPLE PRACTICE

Purpose People Practice hielp Videosnacks bij het realiseren van de formule en verdienmodel passend bij de missie: ‘Videos met Impact’.

Onze gezamenlijke resultaten zorgen er voor dat 30% van de organisatie met voormalig afstand tot de arbeidsmarkt in loondienst zijn en 30% in opleiding. Daarnaast selecteren opdrachtgevers VideoSnacks voor echte beelden met Impact (in resultaat en werkwijze).

WAT ZEGT DE ONDERNEMER?

Ik zocht een mentor. Iemand die in mij gelooft, iemand die met mijn groeiambities mee wilde kijken, maar ook iemand die me zou aanpakken door me een zetje te geven. En dat werd Bartel!

Om de week liet ik hem mijn plannen zien, die we vervolgens doorspraken. Daar konden we dan ook flink over discussiëren. Want Bartel daagde me uit en zocht de grenzen bij me op. Maar hij gaf me ook het vertrouwen dat ik mijn bedrijf én de jongeren die bij me werken, naar een hoger plan kan tillen. Thanks Bartel!

Jane van Vliet Chef Videosnacks & sociale ondernemer
Bovenkant