PARTICIPATIE CARROUSEL: ALPHEN AAN DE RIJN

De ParticipatieCarrousel is een samenwerkingsmodel, speciaal gebouwd om ‘Open Hiring’ door werkgevers mogelijk te maken en te stimuleren.

De formule voorziet in de benodigde ontwikkelfase en een opleidingsomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit leidt tot duurzame, zelfstandige banen. De werkgevers stellen opleidings – en definitieve banen vooraf ter beschikking, zonder aanziens des persoons. Daarnaast biedt de ParticipatieCarrousel de mogelijkheid aan gemeenten om te betalen op basis van resultaat. Zowel de werkgevers als de deelnemende werknemers worden actief gecoacht. In Alphen aan den Rijn is de Participatiecarrousel als eerste gestart.

Ook aan de slag?

WAT ZEGT DE ONDERNEMER?

De aanpak van Bartel is duidelijk en hij herkent direct de mensen met het hart op de goede plaats voor zijn projecten. Dat goede hart impliceert motivatie die recht uit het hart komt en niet primair geldgedreven is. Herkenning daarvan is pas mogelijk als die motivatie ook in je zelf zit en dat zegt wat mij betreft genoeg over Bartel. Aangenaam, geïnteresseerd en in staat om te blijven navigeren ook als het even niet gaat zoals hij wil. Hij is een innovatieve sociaal ondernemer pur-sang.

Edwin ten Brink Ondernemer

Bovenkant