HÉT BOUWBEDRIJF

Hét Bouwbedrijf is een bouwbedrijf als elk ander. We bouwen, verbouwen en renoveren. Waarom noemen wij het bouwbedrijf Hét Bouwbedrijf? Dit komt door de manier waarop wij werken. Wij werken met teams die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen een kans om hun leven positief op de rit te krijgen. We maken hen weerbaarder. Zodat zij én een vak leren én een betere plek in de maatschappij kunnen creëren. Kortom, een win-win-win situatie.

Website

PURPOSE PEOPLE PRACTICE

Purpose People Practice hielp Hét Bouwbedrijf bij het realiseren van de formule en verdienmodel passend bij de missie: 'Bouwen met Impact'.

Ons gezamenlijk resultaat was 40% meer omzet, 5% return on investment en van 0 naar 5 samenwerkingen met woningcoöperaties en hoofdaannemers.

WAT ZEGT DE ONDERNEMER?

Voor mij, als beginnend sociaal ondernemer, was het vinden van de balans in onze maatschappelijke en zakelijke propositie in de conservatieve wereld van de bouw staat een enorme uitdaging. 

Als co-Founder van The Colour Kitchen wist Bartel met inmiddels 10 jaar sociaal ondernemen als geen ander de tips & tricks in deze voor mij onbekende omgeving, dat is voor mij zeer waardevol geweest.

Het delen van zijn kennis, ervaringen én het geven van concrete input gaat gepaard met zoveel snelheid, energie, enthousiasme, gedrevenheid en humor dat je de samenwerking als mooi, oprecht en waardevol ervaart. Ik  heb geleerd van zijn valkuilen en successen, het wiel was al uitgevonden.

Siebe Martijn Groenendijk Eigenaar
Bovenkant