ONZE PRACTICE

De kernvraag die ieder bedrijf zichzelf zou moeten stellen, is: “Hoe kan ik meer betekenen voor het leven van mijn klanten en medewerkers en voor de maatschappij?” Echte betekenis gaat over het bijdragen aan een hoger doel en het vinden van de juiste balans tussen persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk rendement. Purpose People Practice helpt organisaties om betekenisvol van binnenuit te worden. Purpose is geen marketing verhaal met een mooie slogan voor de buitenwereld, maar gaat over echtheid. En over doen.

Bedrijven

Purpose People Practice helpt bedrijven met impactvolle programma’s om betekenisvol van binnenuit te worden. Hoe? Door te doen.

Lees meer
Sociaal ondernemers

We helpen sociaal ondernemers die op een succesvolle, duurzame manier willen groeien met praktisch advies, coaching of ondersteuning.

Lees meer

De ParticipatieCarrousel verlaagt drempels op de arbeidsmarkt

De ParticipatieCarrousel is een methode om drempels te verlagen op de arbeidsmarkt. Het gaat uit van mogelijkheden, niet van beperkingen. De formule voorziet in de benodigde ontwikkelfase en een opleidingsomgeving voor mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Dit leidt tot duurzame, zelfstandige banen. Het is een gezamenlijk initiatief met garanties op uitstroom en instroom op basis van vooraf overeengekomen functieprofielen.

Lees verder

Het Participatietussenbedrijf

Het ParticipatieTussenbedrijf is een publiek-private samenwerking tussen de overheid, bedrijven en onderwijs. Hierdoor wordt versnippering tegen gegaan. Veel van de bestaande initiatieven zijn niet werkgeversgericht. Het ParticipatieTussenbedrijf is dit juist wel. 

Lees verder

Advies & Coaching

Sociaal ondernemers, bedrijven en overheidsorganisaties kunnen bij ons terecht voor advies, coaching en concrete oplossingen. Learning by doing is ons motto: van ons krijg je geen dikke rapporten, maar een duidelijk resultaat. We zijn een kritisch klankbord en delen graag onze ervaring om samen nog meer impact te kunnen maken.

Bekijk onze praktijkvoorbeelden

Workshops & Masterclasses

Praktijkvoorbeelden inspireren. Bij ons kun je een incompany masterclass of inspiratie workshop boeken. Doeners uit ons netwerk van succesvolle inclusieve bedrijven nemen jou mee in hun reis om een organisatie te bouwen waarin iedereen kan meedoen.

Neem contact op voor mogelijkheden

Onze praktijkvoorbeelden

Benieuwd hoe wij ondernemers helpen bij het realiseren van een formule en verdienmodel passend bij het maken van impact? Bekijk onze practices.

Aan de slag?

Kom met ons in contact en wij horen graag waar we jou kunnen helpen!
Bovenkant