Purpose People Consultancy.

Bij Purpose People Consultancy zijn de doeners aan het werk die je in de praktijk helpen om handen en voeten te geven aan betekenisvolle projecten. Deze doeners onderscheiden zich door:

DoeKracht

Van Purpose People Consultants hoef je geen vuistdikke rapporten te verwachten. Wij werken praktisch en altijd vanuit onze ervaring uit de praktijk. Die delen we graag. We zijn ondernemend in onze aanpak. Het draait ons daarbij om de mensen die het doen EN die het betreft. We werken vanuit de verbinding en leren door samen te doen.

Echtheid

‘What you see is what you get’. We hebben allemaal onze (ondernemers)lessen geleerd in het bedrijfsleven. We tonen ons kwetsbaar en streven ernaar zo dicht mogelijk bij onszelf te blijven. We merken dat dit nieuwe openingen biedt in ons werk en in de relaties met de mensen waar we voor en mee samenwerken. We komen daardoor verder met elkaar. Wij zoeken en realiseren betekenisvolle lange termijnrelaties.

Netwerk

Ons netwerk heeft enerzijds stevig de voet aan de grond bij (sociale) ondernemers, anderzijds hebben we ruime ervaring bij gemeenten, provincies en rijksoverheid. In binnen- en buitenland. Wij delen onze best practices en die van onze ambassadeurs. Een voorbeeld hiervan zijn de bijeenkomsten die we voor onze relaties organiseren.

(Sociale) winst

Ons doel is te zorgen voor balans tussen maatschappelijk en commercieel verantwoord ondernemen. Wij geloven dat winst pas winst is, als het ook maatschappelijke winst is. Als de arbeidsmarkt als geheel er beter van wordt, als we in verbinding met elkaar kunnen leven, als we positieve impact hebben op klimaat en milieu. Altijd de lange termijn voor ogen. Wij maken dit met je meetbaar en transparant.

Onze diensten

Doelgericht naar het einddoel? Wij werken doelgericht, echt en met een sterk netwerk naar jouw (sociale) winst.

ADVIES

Ons netwerk van adviseurs is groot. Bijvoorbeeld sociaal ondernemers die graag hun kennis delen en je adviseren over de stappen die je kunt zetten om van een scale up een succesvolle, duurzame groei te realiseren. Of ervaren professionals vanuit het sociaal domein die graag meedenken met uw organisatie.

PROJECTMANAGEMENT

Project- en programmamanagers voor innovatieve projecten op het gebied van de betekeniseconomie. Energieke mensen die praktisch en vernieuwend zijn en die lef en doekracht toevoegen aan je organisatie. Verbinding maken intern en beschikken over een groot extern netwerk.

WERVING & SELECTIE

Ben je op zoek naar daadkrachtige mensen met kennis van zaken in je team die een groot hart hebben voor betekenisvolle projecten? Wij nemen graag je werving en selectie vraagstuk uit handen en vinden een interessante betekenisvolle collega voor jouw team.

Onze voorbeelden

Benieuwd hoe wij ondernemers helpen bij het realiseren van een formule en verdienmodel passend bij het maken van impact? Bekijk onze practices.

Aan de slag?

Kom met ons in contact en wij horen graag waar we jou kunnen helpen.

Waarom Purpose people consultancy?

De consultants voor betekenisvol ondernemen

Purpose People Practice is de ‘doetank’ voor betekenisvol ondernemerschap. Mensen aan het denken zetten is leuk. Maar wij doen ook. Wij helpen zowel overheid als ondernemers het juiste pad te vinden zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Onze consultants werken vanuit Purpose People Consultancy. Creatieve ervaren adviseurs voor elke organisatie die echte betekenis wil maken.

Vanuit hun ervaring helpen ze jou verder, niet op papier maar direct in de praktijk. Consultants die doen.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  1. het vinden van maatschappelijk en commerciële waarde;
  2. jouw organisatie of onderneming helpen radicaal te wijzigen met o.a. een passende verdien- en  bedrijfsvoeringsmodel;
  3. jou veranderingen meetbaar te maken met heldere KPI’s;
  4. vanuit onze ervaring jou vooruit helpen, wij hebben al veel best practices.

Teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen je terug.

    Bovenkant