Purpose People Academy.

De Purpose People Academy is de opleidingstak van Purpose People Practice. Bij ons volg je een cursus vanuit de praktijk. Doeners uit ons netwerk van succesvolle bedrijven leiden jou op om:

Diagnose

de huidige (positieve en negatieve) impact van de onderneming te diagnosticeren, relevante ‘wicked problems’ in de samenleving te definiëren en te ontleden, de context te analyseren en persoonlijke motieven en kwaliteiten vast te stellen.

Develop

de sociale missie en ambitie vast te stellen, oplossingen voor problemen te ontwerpen en te ontwikkelen, passende (sociale) business modellen en business cases (plannen) te genereren, een cultuur en structuur voor sociaal ondernemerschap te ontwerpen en strategische allianties aan te gaan.

Do

ontwerpen en plannen voor bedrijfsfuncties en -processen ten behoeve van de sociale missie te implementeren, een relevant netwerk te (her)configureren en samen te stellen van en met stakeholders te communiceren.

DETERMINE IMPACT

het definiëren van succesfactoren, het meten van impact, het vaststellen van benodigde maatregelen, het berekenen van de double en triple bottom line en het bepalen van het concurrentievoordeel.

Onze opleidingen

Wij bieden 7 verschillende masterclasses en 4 verschillende mini-masterclasses aan. Je kunt ze individueel volgen of als serie. Onze drie vormen:

MINI-MASTERCLASS

Wil jij je collega’s kennis laten maken met betekenisvol ondernemerschap of organiseer je een congres of evenement? Bekijk onze mini-masterclasses, van 45 minuten in een keynote tot een 1,5 uur durende workshop.

MASTERCLASS

De diepte in op één of meerdere onderwerpen?

Kom naar een van onze zeven masterclasses van anderhalve dag. Je duikt op een specifieke thema de diepte in en kunt direct praktisch aan de slag in je eigen organisatie.

MASTERCLASS SERIE

De hele serie volgen? September 2018 start onze Purpose People leergang. Je volgt 7 masterclasses en gaat direct praktisch aan de slag. Ervaren ondernemers helpen je om de purpose direct in je eigen praktijk te brengen!

Aan de slag?

Configureer zelf de mogelijkheden en bekijk onze prijzen.

Waarom Purpose people academy?

De Academy voor betekenisvol ondernemen

Purpose People Practice is de ‘doetank’ voor betekenisvol ondernemerschap. Wij denken en publiceren niet alleen over betekenisvol ondernemen maar doen het ook graag! Om onze inktvlek zo groot mogelijk te maken hebben wij de Purpose People Academy opgericht. Dé Academy voor betekenisvol ondernemerschap.

Van ervaren en door de wol geverfde ondernemers of sleutelfunctionarissen van organisaties tot startende ondernemers. Wij helpen iedereen graag verder betekenis te geven aan hun onderneming.

Bij ons leer je:

  1. de balans te vinden tussen maatschappelijk en commerciële waarde;
  2. je onderneming radicaal te wijzigen zodat je sociale waarde gaat creëren;
  3. hoe jij sociale impact op een zo efficiënte, effectieve en duurzame manier kan organiseren;
  4. hoe jij bijdraagt aan de innovatie in de maatschappij.

Samen kijken naar jou situatie? Neem contact op!

    Bovenkant