Michael.

Mijn levensmissie is het goede aan het zakelijke verbinden. Voor Purpose People Practice zet Michael zich in als:

Over mij

`Mijn levensmissie is het goede aan het zakelijke verbinden. Ik geloof dat we in een tijd leven waar organisaties een cruciale rol spelen in het mooier maken van onze wereld.`

Het is noodzakelijk dat organisaties hun sociale DNA gaan ontdekken en ook vanuit dit DNA gaan handelen. Gevolg hiervan is dat er niet meer alleen gedacht gaat worden in termen van winstmaximalisatie, maar het vertrekpunt zit in het doen van het goede. Het positief bijdragen aan de wereld.

Ik ben erg trots dat we bij YouBeDo werken vanuit dit vertrekpunt. En dat we hebben laten zien dat dit mechanisme goed werkt.

Contact?

YouBeDo

Boeken verkopen is voor ons een middel om ons doel te bereiken: een eerlijke en rechtvaardige wereld. Bij een bijzonder initiatief hoort een bijzondere organisatie. Dit zijn de de belangrijkste kenmerken van YouBeDo.

Door je bestelling bij YouBeDo te plaatsen, help je mee de geldstroom naar de goede doelen te vergroten. We verkopen ruim 2 miljoen boekentitels en je betaalt dezelfde prijs als bij andere boekhandels.

Jij koopt een boek, wij doneren tot 12% van het aankoopbedrag (berekend over het bedrag exclusief btw) aan een goed doel dat jij kiest.

YouBeDo gelooft in een commerciële benadering, maar heeft een non-profit hart. Winst maken is voor ons niet een doel op zich. We willen vooral andere bedrijven inspireren om socialer te worden. Want delen werkt, en er kan ook nog eens winst mee worden gemaakt.

Stuur mij een bericht

    Bovenkant