Leindert.

Voor mij heeft elk mens waarde en talenten. Ik streef ernaar dat iedereen tot zijn recht komt en meedoet.

Spreker

Een goed verhaal tijdens een congres, of een nieuw inzicht tijdens een training, maakt indruk en blijft ons soms jaren bij. Van tijd tot tijd hebben we reflectie en inspiratie nodig. Ik neem graag het podium om een presentatie te geven, gastcollege te verzorgen of een groep te inspireren. Ik heb veel ervaring met spreken voor studenten en bedrijven, vooral over de inclusieve arbeidsmarkt.

Coachen

In de afgelopen jaren heb ik leidinggegeven aan verschillende afdelingen, en daarbij zowel individuen als teams gecoacht in hun ontwikkeling. Door mijn kennis van de arbeidsmarkt en ervaring binnen de werving & selectie, begeleidt en coach ik ook regelmatig mensen in hun loopbaan en/of naar een nieuwe baan.

Adviseren

Als adviseur en interim manager ben ik werkzaam binnen zowel de overheid (Sociaal Domein) alsook het bedrijfsleven. Mijn specialisme is de inclusieve arbeidsmarkt en mijn advies is praktisch, vernieuwend, mensgericht en met focus op resultaat. Mijn advies eindigt niet in een rapport, maar ik ben graag ook betrokken bij de implementatie en noodzakelijke veranderingen.

Over mij

In mijn loopbaan ben ik jarenlang werkzaam geweest in de werving & selectie en bemiddeling van interimmers. Vooral hoogopgeleid en meestal met een klinkend CV. Inmiddels werk ik al bijna 5 jaar voor organisaties die gespecialiseerd zijn in bemiddeling van mensen die het om allerlei redenen minder getroffen hebben. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft, het ontdekken daarvan en het helpen om ook die bijpassende baan te vinden, daar haal ik mijn voldoening uit.

Inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer en adviseer ik werkbedrijven, gemeenten en ondernemingen hoe zij zo succesvol mogelijk mensen met verschillende talenten in dienst kunnen nemen of aan werk kunnen helpen. Samen met Bartel Geleijnse heb ik de ParticipatieCarrousel bedacht, een manier om de kloof te dichten tussen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en gewone werkgevers.

Koffie?

AANBEVELING

Over The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een hospitality concept met als voornaamste doel: geen talent in Nederland werkloos op de bank te laten zitten. Via (bedrijfs)restaurants en partycatering genieten gasten van een fijne dag of avond. Tegelijkertijd worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid naar een vaste baan. Meer over The Colour Kitchen:

Stuur mij een bericht

    Bovenkant