Bob.

Ik zet me in voor een wereld zonder voedselverspilling waarin we de transitie maken naar een circulair voedselsysteem.

Spreker

Zeer regelmatig treed ik op als gastspreker, gespreksleider of dagvoorzitter. Vanuit mijn visie op ondernemen gaan mijn presentaties over geluk centraal stellen, betekenisvol ondernemen, de weg naar een circulair voedselsysteem, inclusiviteit en talentontwikkeling.

Coachen

Als coach heb ik inmiddels meer dan honderd ambitieuze mensen geholpen bij de start van hun bedrijf. Ik sta voor een eerlijk en duidelijk advies, meedenken, durven doen en doorzetten. Daarbij help ik hen hun toegevoegde waarde te ontdekken, waarom heeft juist hun bedrijf bestaansrecht?

Adviseur

Maatschappelijk verbeterend ondernemen en geluk nastreven van medewerkers, opdrachtgevers en gasten staan voorop bij Hutten. Ik adviseer andere ondernemers aan de hand van de ervaringen die ik heb opgedaan in mijn eigen bedrijf, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt.

Over mij

Bob Hutten is Algemeen Directeur van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten en initiatiefnemer van innovatienetwerk Foodsquad, De Verspillingsfabriek en THREE-SIXTY, centrum voor circulaire economie. Hutten wil van betekenis zijn voor mens, natuur en cultuur. Volgens Hutten moet een bedrijf luisteren, inspireren, delen, geven en helpen. Eerlijke bedrijfsvoering, transparantie, samen innoveren, co-creëren, kennis delen, vertrouwen en investeren in duurzaamheid, gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke pijlers. Vechten tegen verspilling is Huttens persoonlijke missie. De verspilling van voedsel, in de transitie naar een circulair voedselsysteem, maar ook de verspilling van talent. Iedereen verdient immers een kans om zijn talent te ontdekken, dat in te zetten en zich van waarde te voelen.

Contact?

Hutten

Negentig jaar geleden begon Jan Hutten zijn bakkerij en vandaag staat kleinzoon Bob aan het roer van culinair en gastvrijheidsdienstverlener Hutten. Met 1800 samenwerkers is Hutten actief binnen de eventcatering, bedrijfscatering, care & cure, hospitality services, food service en food retail. Hutten voegt met gastvrijheid en ambachtelijk bereid eten en drinken toe aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Hutten werkt vanuit een bedoeling: maximaal van betekenis zijn voor elkaar en voor de samenleving. Vanuit die bedoeling is Bob Hutten grondlegger van Foodsquad, het open innovatienetwerk dat streeft naar een nieuw voedselsysteem en van De Verspillingsfabriek waar van geredde groente nieuwe smaakvolle producten zoals soepen en sauzen worden gemaakt. Ook is hij oprichter van THREE-SIXTY, het centrum voor circulaire economie waarin bedrijven samenwerken om voedselverspilling te voorkomen, verminderen en beter te verwaarden.

Website van Hutten

Stuur mij een bericht

    Bovenkant