bartel.

Ik heb maar één doel: zoveel mogelijk mensen ondersteunen in en inspireren tot socialer ondernemen. Voor Purpose People Practice zet Bartel zich in als:

Spreker

Mijn weg naar sociaal ondernemerschap was er één van vallen en opstaan. Graag deel ik mijn ervaringen en visie ! Motivatie, tegenslagen overwinnen of de keuzes waarvoor een betekenisvol ondernemer zich gesteld ziet, ik heb voor zowel een klein gezelschap als een grote zaal een inhoudelijk en indringend verhaal. Inhoudelijk serieus, maar er valt genoeg te lachen.

Adviseur

Sociaal ondernemen, veel mensen willen het, bijna evenveel mensen hebben er vragen over. Vaak genoeg komt het ondernemerschap bij de plannen op de laatste plaats. Vanuit mijn ervaringen adviseer ik bedrijven hoe zij maatschappelijk en commercieel verantwoord het verschil kunnen maken.

Schrijver

Blogs, artikelen, strategieën; het is vaak goed om zaken helder op papier te zetten. Of online natuurlijk. Ik schrijf voor mijzelf, maar net zo lief op maat voor een opdrachtgever. De ene keer een achtergrondartikel, de andere keer een column.

Over mij

Mijn naam is Bartel Geleijnse. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam in 1964. Na het atheneum ben ik gaan studeren aan de Hotelschool in Den Haag. Na de studie ben ik gaan werken als (assistent) general manager in het hotelwezen. Na een aantal jaren actief te zijn geweest als manager in de bedrijfscatering, ben ik in 2000 begonnen als horeca-adviseur. Begin 2010 kwam The Colour Kitchen op mijn pad. Als Managing Director hebben we in 6 jaar een prachtig bedrijf neergezet. Sinds 2017 vertel ik het verhaal van The Colour Kitchen als ambassadeur ! Ik heb immers maar één doel: zoveel mogelijk mensen ondersteunen in en inspireren tot socialer ondernemen.

Koffie?

Over The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een hospitality concept met als voornaamste doel: geen talent in Nederland werkloos op de bank te laten zitten. Via (bedrijfs)restaurants en partycatering genieten gasten van een fijne dag of avond. Tegelijkertijd worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid naar een vaste baan. Meer over The Colour Kitchen:

The Colour Kitchen

Stuur mij een bericht

    Bovenkant