Purpose People Practice.

Aan de slag met Purpose People Practice? Onze doeners staan klaar om jou verder te helpen. De betekeniseconomie is begonnen en wij helpen je graag op weg. Wij doen dat door:

Doen

Onze ondernemers zijn doeners. Ze hebben bijna allemaal eigenhandig een onderneming op de kaart gezet in de betekenisvolle economie. Wij brengen dat graag over.

Uitgesproken

Wij nemen je graag mee in onze ervaringen. Waar liepen wij tegen aan? Hoe gingen wij ermee om en wat kunnen we jou aanraden.

Balanceerders

Balans houden tussen persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk dat is de key in de betekenisvolle economie.

Onze producten

Doe je mee in de betekenisvolle economie? Kom met ons in contact wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Onze producten:

PARTICIPATIECARROUSEL

De arbeidsmarkt vraag nieuwe oplossingen. Een groot deel van de beroepsbevolking blijft aan de kant staan, mensen die ongeacht de economische situatie zeer veel hinder ondervinden om betaald werk te vinden. Met de ParticipatieCarrousel halen wij die hinder weg! Met en voor lokale en regionale ondernemers.

LEZINGEN

Onze ‘people’ van de ‘doetank’ komen graag vertellen over de betekenisvolle economie en hun rol daarin. Op een inspirerende wijze nemen de ‘people’ elke zaal mee. Organiseer jij een congres of evenement en zoek je een spreker over de betekenisvolle economie? Neem contact op.

PURPOSE INTRAPRENEURSHIP PROGRAM

Met het Purpose Intrapreneurship Program helpen wij conventionele bedrijven met het initiëren en/of stimuleren van een maatschappelijk betekenisvolle business-cultuur en het daarbij horende social intrapreneurship.

Onze voorbeelden

Benieuwd hoe wij ondernemers helpen bij het realiseren van een formule en verdienmodel passend bij het maken van impact? Bekijk onze practices.

Aan de slag?

Kom met ons in contact en wij horen graag waar we jou kunnen helpen!

Teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen je terug.

Bovenkant