Pioniers van de nieuwe welvaart worden het nieuwe normaal!

Door Bartel Geleijnse, gepubliceerd op 25 juni 2018

Mijn maatje Kees Klomp schreef samen met Nadine Maarhuis het boek Pioniers van de nieuwe welvaart geschreven. Super trots!

Een feest van herkenning als het gaat om de drijfveren, de valkuilen, de voldoening en ook de onzekerheden van betekenisvol ondernemen. Op 7 juni lanceerden zij het boek bij Tony’s Chocolonely. Een sterk voorbeeld van een pionier in de nieuwe welvaart. Het boek laat mooi zien dat betekenisvolle ondernemers constant balanceren tussen commerciële en maatschappelijke waarden. Dat echtheid en ondernemerschap hand in hand kunnen gaan. Een aanrader voor iedereen die verantwoord ondernemen als het nieuwe normaal ziet!

Ben jij ook benieuwd naar het boek? Koop het boek dan bij nog zo’n fantastische pionier van de nieuwe welvaart: Michael van Loenen en zijn YouBedo.com.

Koop het boek van Kees en Nadine hier!

 

 

 

Tag:
Categorie: ,
Bovenkant